Welcome Guest. Login or Register

MY Archh.com aCCOUNT

Have an Account

Spacer
Spacer
Spacer
Remember Me
Spacer
Spacer

OR

Spacer
Spacer

OR

Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

Create an account for free

Spacer
Spacer
Example : www.archh.com/m/username
Spacer
Spacer
Date of birth
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
I accept the Terms & Conditions
Spacer
Spacer
CLOSE
Home
Arrow
Arrow
Project Details
Spacer

CHIBI MOKU

Spacer

543 Followers | Following 3756 users

Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

PROJECTS

Spacer
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
  • image01
Spacer

LandStudio360 - Outside the Studio - Orange CA

Role - Cinematographer ( Orange, California, United States of America )
By - Chibi Moku
Spacer
Spacer
Spacer
Views : 419
Spacer
27 Seventy-Five Mesa Verde was a reimaging of two existing apartment properties as one integrated community with a combined total of 964 units. A portion of an existing lake was reclaimed and transformed into a dynamic community space including a pool with beach entry, two spas, a pop-jet sprayground, and a sophisticated outdoor kitchen. Numerous courtyards throughout the property were also transformed into intimate outdoor living and dining rooms providing convenience to the tenants on such a vast property.
The Shops at Dos Lagos, a regional outdoor retail center, had not been performing as well as hoped and needed more inviting and comfortable spaces to attract shoppers. By cleverly restructuring a primary intersection and closing off a through street, a vast new plaza was created, incorporating a playground, a pop jet sprayground, and an abundance of casual seating and relaxation space. This was done while at the same time preserving an existing fountain and reorienting the space to situate the fountain as a focal element.
The Westerly on Lincoln, a 583-unit apartment community, needed design improvement to the curbside appeal as well as functional and aesthetic enhancements to the pool area and on-podium courtyards. The end result is a landscape that is complementary to the new architectural façade, contemporary aesthetics such as LED lit acrylic panels, a large water wall outside the leasing center, and courtyards activated with dining and lounging amenities.
Spacer
Spacer
Spacer
 
Spacer
Spacer

View similar projects in

Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer

User Reviews

Spacer
Spacer
Spacer